florenes.com
FORSIDE CHRISTIAN MAJ-LIN JENS MARTIN BAGHEERA TIL MINNE LINKER

ARCO

Border Collie, Hann,
15.12.1996 - 31.07.2008

Da vi øyelyste Arco i 2006 oppdaget vi grå stær! Vi viste at synet ville bli gradvis dårligere og var enige om at Arco skulle få leve så lenge han viste livsmot og hadde synet rimelig i behold. Vi var spente hvordan det ville gå når vi fikk valp i hus, men det gikk veldig bra! Han lekte og løp med Bagheera som han aldri skulle ha gjordt annet.
I slutten av Juni 08 trodde vi det var slutt. Da måtte Arco hjelpes inn fra hagen etter kveldens siste tissetur og vi var overbevist om at nå var det slutt. Men neste morgen var han like pigg og livsglad. Apporterte på syn og øynene fungerte. Det hadde vært tordenvær tidligere på dagen og han hadde nok stresset endel pga. det. Vi ble enige om at nå var vi inne i æresrunden og en gang til så var det definitivt slutt.
Kvelden onsdag 30.juni sviktet synes nok engang og Arco viste tydelig tegn på at han var utilpass og redd. Han kviknet til neste morgen også og heldigvis hadde vi en hyggelig stund på plenen før vi reiste til veterinæren for siste gang. Torsdag 31 juni 2008 kl 10.58 sovnet Arco stille inn hos veterinæren i Grimstad.....
Vi har heldigvis drøssevis med gode minner og gode historier fra tiden med Arco som vi kan hygge oss med om en stund...

2006.09 Stølsviga

2007.02.27 Det store snøfallet

En vakker dag på Omholt

2008.07.31 En tung dag...www.florenes.com HJEM | TIL TOPPEN
www.florenes.com er familien Flørenes sin private hjemmeside.
Bilder, tekst og annet du finner på siden her er i utgangspunktet privat informasjon og skal ikke kopieres uten tillatelse fra oss.
Er du selv med på bildet kan du selvsagt benytte bildet! Finner du bilder her du ikke liker, så gi beskjed så skal vi ta det bort snarest!